Обстановката и в Перник е овладяна след дъждовете

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 494 | Брой коментари 0
13:19 02.12.2017

Всичко е под контрол, обстановката е овладяна след обилните валежи. Няма опасност от преливане на трите язовира общинска собственост, както и коритата на реките. Кметът Вяра Церовска и екипът й продължават да следят ситуацията, създадена от лошите метеорологични условия.  Получено е уверение от ръководството на "Топлофикация Перник" , че аварията е отстранена и топлоподаването ще бъде възстановено.

Напълно проходими са местата, около които винаги има напрежение при обилни валежи - мостът при "Марина бара", подлезите при "Хумни дол" и в кв, "Изток". Проблеми създаде канализацията в кв. "Изток", защото е доста тясна и не може да обслужва целия регион. В момента и там ситуацията е овладяна. "Надявам се водния цикъл на града да започне през 2018 г. и да реши окончателно този проблем",коментира кметът Вяра Церовска и направи инспекция на по рискови точки в кв. Бела вода и гр. Батановци, както и язовира в село Ярджиловци.

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени