Общото събрание на Асоциацията по ВиК прие отчети за дейността за 2017 и бюджет за 2018

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 263 | Брой коментари 0
16:27 20.02.2018

Общото събрание на Асоциацията по ВиК прие отчети за дейността и бюджета за 2017 г. и бюджет за 2018 г.

Общото събрание на Асоциацията по ВиК на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Перник, прие на днешното си заседание отчети за дейността на Асоциацията и изпълнението на бюджета й за 2017 година.

Областният управител и председател на асоциацията Ирена Соколова представи на членовете и бюджетът за настоящата 2018 година, който, след подлагане на гласуване, също беше приет. Бюджетът остава непроменен, запазвайки предвидените суми от предходния, съобразявайки се с процентното разпределение между държавата и общините.

В рамките на заседанието губернаторът постави на дневен ред дискуции за актуални теми и казуси, касаещи водоснабдяването и състоянието на водопреносната мрежа и инфраструктура на територията на общините, които обхваща Асоциацията, както и кадровото обезпечение на административната й структура с подготвен ВиК-инженер.

Ирена Соколова изиска работата по изготвянето на правила за работа между Ацосиацията и ВиК оператора да бъдат финализирани в най-кратък срок, като всяка една от общините изрази своите препоръки за по-доброто взаимодействие помежду им.

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени