Общински съветници от ПП ГЕРБ - Перник организират приемен ден

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 385 | Брой коментари 0
09:25 13.06.2017

 На 14-ти юни /сряда/ от 10 ч. представителите на политическа партия ГЕРБ в Общински съвет-Перник Цветана Пиралкова и Клара Будинова организират приемен ден с граждани. Срещата ще се проведе  в сградата на Община Перник.

Цветана Пиралкова е зам.-председател на Постоянна комисия „Регионална политика, местно самоуправление и нормативна уредба” и е в състава на Постоянна комисия „ Икономически въпроси, стопанска политика и инвестиции” и Постоянна комисия „Транспорт, обществен ред, сигурност и паркинги”.

Клара Будинова е секретар на Постоянна комисия „Екология, земеделие и гори” и член на Постоянни комисии „ Здравеопазване и социални дейности” и „Транспорт, обществен ред, сигурност и паркинги”.

Сигнали, мнения, становища и въпроси могат да бъдат подавани и по електронен път на имейл едрес savetnici_gerb_pk@abv.bg, както и на адрес: гр. Перник, пл. “Св. Иван Рилски” N1, адресирано до представителите на ПП ГЕРБ в ОбС-Перник.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени