mycomputer.BG

Общински съветник от БСП пусна жалба до "ВиК" от името на жители на "Калкас" и "Ралица"

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 10.12.2019 | Прочитания 928 | Брой коментари 0
11:34 10.12.2019

Общинският съветник от БСП Милена Милошева е пуснала жалба до ръководството на „ВиК” Перник в  която се настоява да се реши въпроса с водоподаването на кварталите Ралица и Калкас. Тя се позовава на много сигнали, дошли до нея като съветник. Ето какво пише в жалбата:  

„Уважаемо ръководство на ВиК Перник,

Жалбата ми касае водоподаването към кварталите „Калкас“ и „Ралица“ в рамките на обявения воден режим на територията на общината.

Жителите на тези два квартала се обърнаха към мен с информацията, че в кв. „Калкас“ трети ден вечер няма вода, а в кв. „Ралица“ идва за по – малко от час, час и тридесет минути.

Обявеният на 18.11.2019 г. режим на водоподаване е от 05:00 до 10:00 ч. сутрин и от 17:00 до 22:00 ч. вечер. Както стана ясно, няколко района и населени места в община Перник са не на воден режим, а на воден геноцид.

От името на гражданите от кварталите „Калкас“ и „Ралица“ и от свое собствено, настоявам за решение на въпроса с водоподаването в обявените за това часове. ВиК е отговорната институция за този проблем.”

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени