Lotus homes

Общината си иска "Байкал" и градския басейн, разваля концесията с Петър Стоименов

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 29.07.2021 | Прочитания 5260 | Брой коментари 0
16:23 29.07.2021

Едномесечно предизвестие за прекратяване на концесията на плажа в Перник и ресторант Байкал е връчено на Петър Стоименов, с когото преди доста години, още по времето на кмета Андрей Андреев е сключен концесионен договор.

„Направена е проверка, констатирани са нарушения въз основа на които е изготвен протокол и съответно е връчено решение, което се счита за едномесечно предизвестие. „Байкал“ и басейна са общинска собственост и общината като собственик е преценила, че не се изпълняват задълженията по концесионния договор. Затова е и предложението той да бъде прекъснат“ – каза за сайта ни секретаря на общината Мартин Жлябинков.

От години ресторант „Байкал“, езерото приличат на призрачни силуети. Да не говорим за съоръженията на градския плаж. Там ситуацията е плачевна. Перничани не веднъж са поставяли въпроса за състоянието и подръжката на обектите, но досега нямаше никаква реакция от страна на високата сграда в Перник.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени