mycomputer.BG

Община Перник и Фондация „Богданова и Данаилова“ започват поредица благотворителни инициативи

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 276 | Брой коментари 0
12:00 19.12.2019

Под патронажа на кмета на община Перник Станислав Владимиров  -  заедно с Фондация „Богданова и Данаилова“ започват редица инициативи за подпомагане на нуждаещи се жители на общината. Откриването на кампанията ще се проведе на   20.12.2019 г. (петък) от 17.30 ч. в ХГ „Любен Гайдаров“ в Двореца на културата. Кампаниите ще текат през целия мандат, а първата година  средствата ще се набират за онкоболни жители на община Перник.Пред присъстващите на първото събитие от инициативата лекция ще изнесе доцент Милена Георгиева.

Милена Георгиева е доцент по молекулярна биология в БАН и магистър по клетъчна биология и ембриология. Автор е над 100 научни и популярни статии в сферата на молекулярната биология, генетика и епигенетика. Чест гост е в радио- и телевизионни предавания, които целят да покажат красотата на биологичната наука. Като биолог и специалист по епигенетика Милена вярва в сентенцията „Здрав дух в здраво тяло“ на Ювенал. Това е и нейната житейска философия. Науката доказва, че факторите на средата повлияват нашите гени. Това дава шанс ние сами да контролираме генетиката си и да модулираме нейните изяви.

Инициативата вече има и банкова сметка във Fibank, в която ще бъдат набирани средствата от различните кампании.

IBAN: BG61FINV91501017392937

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени