Община Перник благодари за подкрепата, която оказват на града ни дарители и доброволци!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 364 | Брой коментари 0
18:29 03.01.2020

Община Перник благодари за огромната подкрепа на всички дарители и доброволци, които продължават да доставят минерална вода за перничани. До момента това са: ДА „Държавен резерв и военновременни запаси“,община Кресна, Кока Кола България, минерална вода Михалково, минерална вода Девин,  сдружение „Изправи се България“, Еко Ботълс ЕООД – Благоевград и Вода – Пловдив.

Към днешна дата са дарени над 380 000 л. вода, която продължаваме да раздаваме на жителите на община.

Благодарим на десетките доброволци, които своевременно откликнаха на призива на кмета Станислав Владимиров и днес се включиха в инициативата в кварталите „Изток“, „Църква“, „Васил Левски“, „Клепало“, „Драгановец“, „Варош“, и белодробната болница.

На 06.01 (понеделник) вода ще бъде раздавана  в кварталите „Могиличе“, „Проучване“, „Байкушева махала“ и „Тева“. С минерална вода ще бъдат захранени и кметствата : Черна гора, Мещица, Витановци, Кралев дол, Бела вода, както и болниците на територията на общината. Графикът за раздаването на водата в населените места ще бъде публикуван в неделя.


 

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени