Обраха танцьорите от "Граовска младост" , малко преди да излязат и да играят благотворително за малката Йоана

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 5445 | Брой коментари 1
18:59 10.03.2018

Танцьорите от състав „Граовска младост” към Двореца на културата са били нагло обрани от неизвестни засега лица, малко  преди да излязат и да играят в благотворителния концерт в помощ на малката Йоана от Батановци.

„Нормално преди концерта отидохме в зала „Борис Гюдеров” за да направим последна репетиция. Бяха ни дадени две съблекални, облякохме се и отидохме да играем. Дрехите и личните ни вещи останаха в съблекалните. Изненадата дойде буквално минути след това – изчезнаха ни мобилни телефони, лични документи и вещи. На една от дамите в групата изчезнаха близо 700 лева, които е имала в себе си” – сподеха за сайта ни от състава.

„Дойде полиция нормално, не знаем какво ще направят, но това си е подготвено. В женската съблекалня са имали време да тършуват повече, в мъжката поразиите са по-малко” – допълва източникът ни. 

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари

  1. Радостина Александрова

    21:43 10.03.2018
    Аз съм майка на едно от децата,чийто телефон беше откраднат.Искам да "благодаря" на организаторите за охраната на личните вещи на участниците.Когато организирате мероприятия-продължавайте в същият дух.Но дали ще дойде въпросния ансамбъл-съмнявам се.Моето дете- НЕ!!!


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени