Обмислят се възможности за постоянна промяна на транспортната схема през Владая

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1033 | Брой коментари 0
11:45 04.07.2019

Търси се възможност за постоянна промяна в транспортната схема и въвеждането на реверсивното движение през Владая, което ще улесни перничани и всички пътуващи за София в най-натоварените часове, по този начин ще има трайно решение на проблема.Това заяви кметът на Община Перник Вяра Церовска.

С оглед създалата се ситуация още тази сутрин кметът на Перник е провела спешни разговори с директора на Агенция Пътна Инфраструктура Георги Терзийски, министъра на регионалното развитие Петя Аврамова, както и с нейния колега - кмета на София Йорданка Фандъкова и народния представител Красимир Велчев.

„Огромен е броят на автомобилите, който ежедневно преминават през Владая, въпреки че има възможността да се ползва и автомагистрала Люлин. Ще продължа да настоявам и да водя разговори, с които ясно ще изразявам позицията си за трайно решаване на проблема. Тъй като връзката със София е не само на перничани, мнозина софиянци живеят на територията на област Перник. Това е международен път с определящо значение", заяви кметът Вяра Церовска.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени