mycomputer.BG

Обмисля се как да се оползотворят в Детско отделение средствата от капачките, които се събират в центъра на Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 237 | Брой коментари 0
08:59 07.06.2019

Вчера Александър Йорданов от екипа на Фондация „П.У.Л.С.“ се срещна с Д-р Димитрова и мед.сестра Ташева, за да обсъдят как кампанията за събиране на капачки може да подкрепи детското отделение на МБАЛ „Рахила Ангелова“- Перник.

По време на дискусията бе обсъдена необходимостта от скъпа техника за визуализация на вени и покриване на нуждите от ежедневно естество като чаршафчета и парцали за миене на големите и хубави прозорци, осигуряващи светлината в отделението. В хода на дискусията излезе, че редица дребни неща биха помогнали на малките пациенти, техните родители и екипа на отделението да се чувстват по-комфортно и приятно по време на престоя им в отделението.

Въпреки, че кампанията върви с пълна сила, все пак ще бъде необходимо време, за да бъдат събрани средстава за реализирането на първите дерения, но това не притеснява медиците, защото те ще бъдат там и ще продължават да правят най-доброто за малките си пациенти.

„Вярваме, че с помощта на всички граждани на гр. Перник, групата „Достъпна градска среда“ и Фондация „П.У.Л.С.“ ще успеем да ги подкрепим. за да продължават ефективната си и животоспасяваща работa.” – категорични са младите хора от двете организации.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени