mycomputer.BG

Областният управител събра териториалните структури на годишна среща

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 215 | Брой коментари 0
16:44 20.12.2019

Областният управител инж. Емил Костадинов проведе годишна среща с директорите на териториалните структури от област Перник. На нея те представиха отчет за дейността си и акцентираха върху постигнатите резултати през 2019 г.

Ведомствата от сферата на обществения ред, транспорта, образованието, екологията, социалните дейности и др., анализираха материалната си база, ресурсното и кадровото обезпечаване на службите си, подготовката за зимния сезон, както и проблемите, които могат да се решат със съдействието на областната управа.

Инж. Костадинов постави водната криза в Общината като основен приоритет на този етап и заяви, че всички институции заедно трябва да си взаимодействат за разрешаването му. Той помоли за съдействие и по предоставянето на техника в хода на аварийния период.

На този етап всички училища, детски градини са обезпечени с хидрофори. Бизнесът също е предприел действия по осигуряването на собствени решения и алтернативи заради липсата на вода.

На срещата стана ясно, че в МБАЛ "Рахила Ангелова" е отремонтиран собствен резервоар, който за момента ще обезпечи болничното заведение при така въведения воден режим.

Областният управител заяви, че трябва да се търси решение на проблемите, които стоят всеки ден пред хората, както и да не се изпускат проблемите в перспектива.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени