Областният управител поздрави перничани и жителите на областта по повод 22 септември

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 260 | Брой коментари 0
13:53 22.09.2018

Областният управител поздрави перничани и жителите на областта: "Независимостта е потребност и сила. Тя отхвърля всяко притежание и проправя път на уникалност и идентичност."

Областният управител Ирена Соколова поздрави перничани и жителите на областта по повод 110 годишнината от обявяването на Независимостта на България. В традиционното си слово тя се обърна с думите:

„22 септември е урок и едновременно послание за това, че сплотени и единни, постигаме повече и чертаем по-добро бъдеще. В него ние и нашите деца ще живеем в цивилизован свят, лишен от конфронтации и разединение! Независимостта е потребност и сила. Тя отхвърля всяко притежание и проправя път на уникалност и идентичност."

Областният управител и държавната администрация поднесоха цветя на паметника на Кракра Пернишки и с едноминутно мълчание почетоха паметта на всички знайни и незнайни войни загинали за свободата и независимостта на страната.

mycomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени