Coca Cola

Областният управител на Перник: Целият държавен апарат е мобилизиран за справяне с водната криза в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 728 | Брой коментари 0
15:47 11.01.2020

Целият държавен апарат е мобилизиран за решаване на проблема с водата в Перник. Това каза в ефира на „Фокус“ Емил Костадинов, областен управител на гр. Перник. Той допълни, че не се пестят нито усилия, нито средства. Ще бъде изграден магистрален водопровод, работи се и за пречиствателната станция, а също така предстои да бъдат подновени водопроводната и канализационната система, допълни областният управител.

„В Перник са командировани от други ВиК дружества, които подпомагат работните дейности, тъй като имаме много аварии. Искам специално да благодаря на всичките екипи, които идват от страната, за да помогнат в този тежък момент за Перник“, допълни той

Емил Костадинов уточни, че колкото и неприятна да е истината – конкретен срок за излизане от водната криза в Перник не може да бъде определен. Предприетите драстични мерки са взети от Правителството и това ще стане във възможно най-кратки срокове. Всяка една от дейностите, които текат, изисква време за реализиране и време, за да дадат резултати, допълни областният управител. Според него, няма решение, което да извади Перник веднага от кризата, в противен случай щеше да е приложено вече.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени