Coca Cola

Няма финансов отчет за средствата , постъпвали във футболен клуб „Миньор“ в последните четири години!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1029 | Брой коментари 0
14:06 22.01.2020

„ Общото събрание на футболен клуб Миньор днес трябваше да разгледа отчети за дейността на досегашния управителен съвет, както и отчет за финансовото състояние на клуба. На събранието обаче такива не бяха представени. Председателят на управителния съвет Йордан Павлов дори не дойде на събранието. Финансовият контрольор инж.Иван Витанов също  отсъства и никой не може да каже как са изразходвани средствата, които са постъпвали в клуба в последните години“ – това казаха на нарочна пресконференция днес.

На нея присъстваха президентът на клуба Ангел Христов, техническият директор Тони Симеонов, председателят на фенклуба Ангел Вангелов и Мартин Жлябинков, като представител на общината .

Старият  управителен съвет в който влизат: Йордан Павлов, Иво Савов, Денислав Захариев, Георги Милев и Петър Илиев –Беферо не е правил общо събрание в последните години. Няма никаква отчетност. Беше обявено, че община Перник е давала по 165 000 лева годишно, по 6 000 лева месечно са постъпвали от Ефбет, отделно от това са получавани пари от спонсори. И е напълно логично в едно общо събрание да се даде отчет как са изразходвани тези средства. По тази причина на днешното събрание досегашните членове на УС и инж. Витанов, като контрольор са били освободени само от длъжност, но не и от отговорност.

В новият управителен съвет влизат Ангел Христов, Ангел Вангелов,  Станислав Добрев, Валери Минев , Мартин Жлябинков.

Основната цел на  управителния съвет е да осигури нормални условия за работа в клуба, в преследване на целта – влизане в професионалния футбол. За момента Миньор няма никакви задължения.  

Контролен съвет ще отговаря  за това финансовото състояние на клуба да е прозрачно и по всяко време фенове и общественост да знаят за какво се харчат парите.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени