mycomputer.BG

Някои истини за живота, които ни помагат да вървим напред

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 06.07.2020 | Прочитания 113 | Брой коментари 0
07:49 06.07.2020

Всеки ден ни носи нови предизвикателства – очаквани и напълно изненадващи. Ние сме тези, които трябва да ги посрещнем. Всеки нов ден ни кара да си припомняме някои истини за живота, които ни помагат да вървим напред. Ето кои.

1. Следвайте собственото си сърце и мечтите си. Никога не позволявайте на никой друг да ви казва какво можете или не.

2. В живота ще срещате хора, които ви мразят, такива, които ви обичат, и ще срещнете хора, които смятате, че ви обичат. Не се заблуждавайте. Някои от тях просто минават през историята ви, наречена живот.

3. Помнете, че лошите неща и ситуации ще свършат. Това може да отнеме минути, часове, дни или години, но никога не забравяйте, че в крайна сметка те ще свършат. Вие може да преминете през всичко.

4. Никога не позволявайте на хората да поемат контрола над вас, да ви манипулират.

5. Хората в живота ви, които ви карат да се усмихвате в най-мрачните моменти, са тези, които трябва да държите до себе си завинаги.

6. Не е нужно да отговаряте на някакви стандарти или очаквания. Семейството и обществото постоянно ни казват, че трябва да изглеждаме или да действаме по определен начин, иначе не сме достатъчно добри. Просто бъдете себе си./Днес бг

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени