Ново признание! Тайгър Тийм посреща Българската федерация по Таекуон-до и изпит за цяла Югозападна България в Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 733 | Брой коментари 0
05:28 10.01.2020

Тигрите отново намериха място в спортните събития. За своята упоритост и отдаденост те получиха ново възнаграждение, съобщават от клуба.

Пернишкият клуб ще посрещне спортисти от Югозападна Бълагария заедно с представители на Федерацията по Таекуон-до  през уикенда за да проведе изпит за степени в Бойното изкуство.

“Радваме се , че ще бъдем домакин на събитие от Спортния календар за 2020 година. Наистина всички страшно много се трудим в името на това на вървим нагоре. Уважаваме много хората от федерацията и им благодарим , че избраха нашата зала за домакин на изпита. Ние ще участваме с петима души , които вярвам са подготвени отлично! Таекуон-до е един от най-интересните и всестранно развиващи спортове и приканваме родители и деца да се докоснат до него , защото няма да съжаляват, защото ще дадат и ще отключат  в малките спортисти качества , които никой околко тях не е предполагал , че притежават.   “ заяви Иван Георгиев , треньор на тигрите.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени