Ново "лице" на Фейсбук

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 764 | Брой коментари 0
10:50 08.03.2013

Главната страница на социалната мрежа Фейсбук претърпя промяна. Потребителите ще могат да избират различни тематични алтернативи, а рекламата ще заема повече място от преди - около 1/3 от страницата -и няма да може да бъде пренебрегвана.

„Виновникът” за промяната е Крис Струар. Той посочва, че промяната не е заради рекламата. Отхвърля и намеците, че по този начин се цели ползвателите на страницата да прекарват повече време онлайн в нея. По думите му идеята е да бъде сложен порядък, да бъде облекчено ползването на информация, страницата да бъде модернизирана. Форматът на сайта преминава от три на две колонки, предаде БГНЕС.

Увеличават се възможностите за избор от участниците в социалната мрежа да правят по-детайлен подбор на подреждането на темите и източниците на информация, които ги интересуват.

Логото на социалната мрежа вече няма да бъде изписвано с цялата дума, а ще бъде заменено само от буквата f.

Още една промяна е автоматичното генериране на карта заедно с постването на съответния ви партньор във Фейсбук.

Според последни данни социалната мрежа има 1,06 млрд. активни акаунта. Приходите на Facebook през последните три месеца на 2012 г. са спаднали с 21% в сравнение със същия период през 2011 г.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени