Новият областен управител на Перник Ирена Соколова официално встъпи в длъжност днес

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 11.05.2017 | Прочитания 642 | Брой коментари 0
13:38 11.05.2017

Досегашният губернатор Васил Михайлов посрещна Ирена Соколова в кабинета на областния управител. По време на срещата им за приемане и предаване на поста, двамата обсъдиха важни теми за област Перник от изминалите месеци.

“Радвам се, че поверявам областта, точно във Вашите ръце. Уверен съм, че ще продължите всички добри практики и проекти, които сте започнали през предишния си мандат, като областен управител. Спокоен съм за бъдещето на Областна администрация Перник и област Перник”, каза Михайлов.

„Отговорността, която съпътства моя живот, ще съпътства и позицията, която заемам тук. С работната си енергия и справедливост ще изпълнявам задълженията си, за да мога да осигуря спокойствието на жителите на областта, а техните желания и проблеми ще бъдат чути”, заяви Соколова.

В края на разговора тя връчи на предшественика си, плакет с гербовете на всички общини от област Перник.

С Решение на Министерски съвет, Ирена Соколова е назначена за областен управител на Перник за втори път, след като вече веднъж заемаше поста в периода между 2014-та и 2015-та година.

Тя има богат опит в политиката. Била е народен представител в 41-то, 42-то и 43-то Народно събрание, където бе заместник-председател на парламентарната комисията по Култура и Медии и член на комисиите по Образование и наука,  Правата на човека, жалбите и петициите на гражданите.

В началото на 2015 година бе избрана единодушно за председател на женската организация на ПП ГЕРБ.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени