Новият мост на Струма трябва да е готов до 28 май! Ще се спази ли срокът?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 610 | Брой коментари 0
09:28 17.04.2018

Малко повече от месец остава до крайният срок, в който трябва да бъде завършен и пуснат за движение новият двулентов мост на река Струма . В последните седмици се работи много активно и моста вече се оформя. Както вече е известно, заради лошото време и невъзможността да се работи, крайният срок беше удължен с 88 дни и моста трябва да влезе в експлоатация в края на май.

Проектът  е част от „Зелена и достъпна градска среда”.Първата копка беше направена през август миналата година. Мостът е направен през 1952 година и от тогава не е ремонтиран и не е реконструиран. До сегашният проект.

Стойността на проекта е в размер на 307 485.60 лв. без ДДС или 368 982,72 лв. с ДДС. По проект новият мост ще е широк девет метра, с две ленти по три метра и два тротоара от двете страни по метър и половина. Дължината на моста ще се запази, като всички инженерни комуникации, които м инават през него, ще бъдат подменени с нови.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени