Нови серии на "Маша и Мечокът" за децата в изолация

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 181 | Брой коментари 0
16:17 12.04.2020

Създателите на анимационната поредица "Маша и Мечокът" подготвят серия от нови епизоди на най-гледаното детско филмче в Youtube според книгата на рекордите на Гинес.

Вече е факт първата серийка, която да помага на децата в условие на изолация заради пандемията от коронавирус. „Какво да направи детето, ако не може да ходи никъде? Маша има много умни идеи, които споделя с приятлеите си. Вижте колко забавни занимания е измислила! Опитайте да повторите и #останетевкъщи!“, напсаха към видеото създателите му от компанията Animaccord. За по-малко от 24 часа серията е изгледана 350 000 пъти. В продължение на 2 минути малката Маша показва на децата как да си направят домашно кино, щом не могат да отидат, как да се забавляват докато рисуват или готвят и им предлага още забавни изгри и развлечения.

Героите на поредицата ще дават и полезни съвети за хигиената на най-малките. Вече е готова и компилация от близо 4,5 часа с фрагменти от популярни епизоди на анимационния сериал. Тя също носи името "Остани вкъщи"

Акцията на Animaccord е на 10 езика и се осъществява с подкрепата на водещи телевизионни канали в различни страни по света, сред които Италия, Великобритания, Мексико./Монитор бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени