Нова площадка по стрийт фитнес откриха в кв. "Изток"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 397 | Брой коментари 0
16:21 12.10.2017

С демонстрации на младата световната шампионка по стрийт фитнес Елена Любенова и световният шампион по борба Иво Ангелов беше открита новата модерна спортна площадка за стрийт фитнес в Перник.  Съоръжението се намира зад Езиковата гимназия в кв. „Изток" и ще осигурява възможност за безплатен спорт на жителите в района.

„Радостна съм, че имам възможността да открия поредната площадка за спорт . Община Перник ще продължи да работи активно за популяризирането на спорта, като активен и здравословен начин на живот" , сподели на откриването кметът Вяра Церовска, придружена от младите ученици Цветомир и Цветелина , които поеха за един ден управлението на Перник.

На събитието присъстваха и зам.-кметовете Владислав Караилиев, Денислав Захариев и Севделина Ковачева, както и секретарят на Общината Радослава Манова.

Размерите на новата площадка са 16 на 20 метра и е на стойност 40 хиляди лв. На нея са разположени комбинирани фитнес съоръжения , на които ще се готви Елена Любенова за поредното състезание, което този път ще бъде в Холандия.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени