Нов компютърен кабинет бе открит в ПМГ "Христо Смирненски", благодарение на дарение от Швейцария

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 227 | Брой коментари 0
09:19 10.12.2017

Двадесет и пет компютърни конфигурации, лаптопи и принтери е размерът на дарението осигурено от община Лозана Швейцария за средното училище с организацията и посредничеството на Ирена Соколова, и съдействието на Българо-швейцарската търговска камара. 


До края на годината се очаква втори транш от дарението, доставка с цифрова техника, която областният управител ще разпредели на институции в областта.

"Приоритетни са училищата и оборудването с най-модерна техника на двете паралелките в област Перник по  "Приложно програмиране". Разбира се доброто ни сътрудничество с швейцарските дарители е факт и с екипът ми в администрацията ще се постараем да обновим технологичния парк на повечето администрации", сподели Соколова.

Ръководството, педагогическият колектив и учениците на в ПМГ „Христо Смирненски" – гр. Перник изказаха своето уважение и дълбока признателност към Ирена Соколова за проявената съпричастност и подкрепа за изграждане на съвременна материално-техническа база и превръщането на учебното заведение в модерно и желано училище.

 

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени