mycomputer.BG

Nostrabet: Създайте свои собствени залози в сайта на bwin

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 100 | Брой коментари 0
10:22 23.07.2020

 

Всеки играч някога е търсил определено предложение за футболна среща, но пазарът по една или друга причина не е присъствал. Днес подобни пропуски биха били почти невъзможни, но пък можем да забележим, че се появява една нова практика - създаването на залог. Нейната основна функция е да предложи на спортните фенове сами да изберат своите предпочитания и на база тях да извършат залог, като букмейкърът го приема.

В онлайн платформата на bwin ще открием, че присъства и тази възможност, като за по-сериозен ориентир присъстват и някои примерни залози, които обаче не са задължителни. Ето какво представлява тази опция. Играчът избира футболна среща, към която има най-високи очаквания и съответно прави няколко прогнози: двата отбора ще отбележат до края на футболната среща, поставя под/над 2.5 и съответно добавя, че предпочитаният от него отбор ще спечели с поне два гола разлика, до края на футболната среща в редовно време.

Към това може да добави и други интересни възможности като поне един червен картон за играч, да номинира определен нападател за отбелязването на гол, както в определено полувреме, така и през цялата футболна среща и много други. Практически възможностите наистина са многобройни и позволяват на запалянковците да продиктуват един цял сценарий.

Свободата, както забелязваме е изцяло в техните ръце. Разбира се, има и някои правила в тази секция, които са ясно описани от самия букмейкър. Една футболна среща може да има от две до осем прогнози. Няма как да се направят повече, а и така всеки ще може да избере и маркира най-важните събития. Очаква се, че играчът ще бъде сигурен в своите създадени залози, следователно функцията кеш-аут няма да бъде налична.

Не трябва да забравяме, че залозите в сайта на Bwin винаги са ориентирани в полза на играчите, за да гарантират най-доброто възможно изживяване на любимото дерби. Някои сценарии също са предвидени в случай на изненади. Да кажем, че е направена прогноза за отбелязване на гол от определен играч, има вероятност треньорът да не го е избрал сред титулярите или самият той да е контузен и изобщо да не играе, тогава залогът се отменя и средствата се връщат обратно в сметката на играча.

В случай, че футболната среща се отмени, всички залози също се анулират. От една страна, тази опция дава неограничени възможности и свобода да се правят прогнози за абсолютно всичко във футболната среща, от друга страна трябва да избере възможно най-добрата комбинация, която ще донесе и по-висока печалба. Освен изброените примери, прогнози могат да се правят за брой ъглови удари, фалове, брой голове и други, като дори присъства възможност за прогнозиране в редовно време и продължения.

Така всеки спортен фен може да извлече максимума от една среща и разбира се да повиши значително шансовете си за успех. Трябва да отбележим, че всички прогнози трябва да се направят преди началото на футболната среща, следователно тук анализът ще бъде необходим. В употреба ще влезе добре познатата статистика, в която може да намерим достатъчно отговори или поне допълнителна информация.

 Можем да обърнем внимание и на мнението на анализатори, но не трябва да забравяме, че изборът остава единствено и само в ръцете на феновете, което прави и тази опция толкова вълнуваща. Със сигурност не е лесно всеки човек да бъде букмейкър, но победата със сигурност си заслужава.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени