Нормализирана е обстановката в областите, засегнати от обилни валежи

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 238 | Брой коментари 0
12:13 04.12.2017

Нормализирана е обстановката в областите, засегнати от обилни валежи. Това е информация на Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" към 8.00 ч., съобщиха от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи (МВР).

 Продължава обявеното частично бедствено положение за община Кюстендил. Нивото на р. Бистрица се понижава, няма застрашени и бедстващи хора.

 Нормализирана е и ситуацията в Перник, София град, Смолян. Продължава обявеното бедствено положение на територията на цялата община Смолян и частично бедствено положение за община Девин.

 Водните количества в язовирите, микроязовирите и хвостохранилищата са в норми. Водите в речните корита са повишени, но няма преливане на водоеми и няма застрашени и бедстващи хора.

 И на територията на област Монтана няма застрашени и бедстващи хора, а обстановката е нормализирана. Валежите са спрели, създадена организация за ежечасно наблюдение на критичните участъци на реки и язовири. Ежечасно се наблюдават критичните участъци на реки и язовири в област Кюстендил./Дарик

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени