Номер 1 сме! Перник с най-много сърца за събиране на капачки!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 19.06.2019 | Прочитания 588 | Брой коментари 0

сн. сдружение "Дишай Перник"
16:26 19.06.2019

Четири нови сърца вече са монтирани в Перник и Батановци за събиране на повече капачки за надежда. Новите три съоръжения за Перник и едно за Батановци вече са факт, благодарение на сдружение “Дишай, Перник, в партньорство с Гората.бг и Капачки за бъдеще – Перник . 

Сърцата са изцяло в полза на благотворителната кампания “Капачки за бъдеще”, полупярна с това, че набира средства за закупуване медицинско оборудване за малки болници из цялата страна.

Новите сърца са разположени пред  Бизнес комплекс “Елена” – гр.Перник, 2300 ул.”Св.Св.Кирил и Методий” 23, до “Грийн Бар” в гр. Перник, кв. Изток, ул. Бучински път №10, до входа на магазин “Малмук” – гр. Перник, кв. Църква, ул. “Владайско въстание” и пред магазин “Вучко” в гр. Батановци.

„Дарители са Гората.бг, Деница Иванова и фирмата “Кимтекс”, които осигуриха 4-те сърца и 660лв. преведени на дарителската кампания.

Сърцата бяха изработени с огромно желание и старание от Ивайло Марков и неговият екип от фирмата “Кимтекс”.

Сърцата ще бъдат обслужвани от фирма “Декса солюшънс”, където се намира и пунктът на “Капачки за бъдеще” за град Перник.

Сърцето в гр. Батановци се обслужва от Ивайло Иванов, при когото е пунктът на “Капачки за бъдеще” за град Батановци.” – съобщават от сдрушение „Дишай Перник”.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени