Никой ли не е знаел за проблемите с водата на Перник? Отговорът ще търси работна комисия!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 662 | Брой коментари 0
08:47 04.05.2020

Министърът на околната среда и водите Емил Димитров съобщи , че почвала  работа комисия, която да установи откъде е идвал през годините проблема с водата за Перник.  Димитров обаче смята, че ще се окаже, че Перник е плащал едно количество вода, водело се е ползване на някакво количество, а ще се окаже, че е ползвал много повече.  По БНТ той показа снимки, наравени от негови служители, на които трябвало да се вижда участък на Струма до Перник, а на тях се виждат само камъни и градини.

Сега ще се окаже, че предишните и сегашния кмет няма да са знаели, че областните управители също е нямало да са знаели, но  контролните органи и занимаващите се с водоснадяването е нямало как да не знаят какво се случва през годините, твърди кегашният екоминистър.

Той допълни още, че министерството е дало милиони на Перник да си отремонтира тръбите, дали са пари също за пречиствателната станция.

"Но те започнаха много рязко са искат почти същите количества като миналата година от язовира, а и нови количества от язовир Искър", каза той.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени