Нещастен случай или убийство? Мъж намери смъртта си шахта в квартал „Изток“!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 6212 | Брой коментари 0
13:10 15.11.2021

Труп на мъж е изваден от шахта на „Топлофикация“ в квартал „Изток“. Неприятният инцидент е станал преди дни, но за него няма официална информация.

В сигнал до ПЕРНИК НЮЗ наш читател ни информира, че мъж е паднал в новоизграждаща шахта, близо до блок Стомана 2 в квартал Изток.  Шахтата била заградена с ограда, която не била сигурна. Мъжът се подпрял на оградата, но тя поддала и той паднал в шахтата, където намерил смъртта си в горещината. Пак според читателят ни екип на „Топлофикация“ е пристигнал на мястото преди полицията. Пристигналите на място полицаи са установили, че оградата е на мястото си! Което будило  съмнение.

„Много неприятен инцидент. Разследването на полицията ще установи точно какви са причините за него. Дали става дума за инцидент или насилствена смърт. Това, което мога да кажа е, че около тази шахта няма нито тротоар, нито пешеходна зона. Тя е обезопасена с метални ограждения и сигнална лента. Те са били на мястото си. И не са били блъснати.“  – каза за сайта ни директорът на „Топлофикация Перник“ Ясен Кацаров.

Кацаров допълни, че лично е отишъл на мястото след като е бил информиран за инцидента. Дошлите на място полицаи са извърши необходимите действия. От дружеството оказват пълно съдействие по изясняване на трагичния случай.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени