Неизвестни трошат Дървения дракон в пернишкия парк ....За жалост нищо хубаво не може да се запази в нашия град!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 07.10.2018 | Прочитания 5794 | Брой коментари 0
08:43 07.10.2018

Дървеният дракон, който беше поставен преди няколко месеца в Парка на предизвикателствата в Перник трудно ще оцелее, заради непрекъснатите опити на деца и възрастни да „доказват” силата си върху него, алармират очевидци. В последните дни скулптурата на Евгени Димов е с няколко сериозни „наранявания”, има опасност тя да се разруши преди официално да бъде открита.

„Само четири часа след като поставихме дракона в парка ми се обадиха че са повредени четири елемента от опашката. Веднага отидох и ги възстанових. За жалост буквално през ден ми се обаждат приятели и ми казват за нови „геройства” над творбата. Направих го с огромно желание за децата, а и не само за тях, на Перник и гостите на града. Но явно трудно може да се опази. Бих призовал и деца и родители да пазят онова, което имаме. Независимо дали съм го направил аз,  или някой друг. Не разбирам какво удоволствие може да изпита някой да руши...” – сподели за сайта ни Евгени Димов. 

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени