mycomputer.BG

Народният представител д-р Александър Александров демонстрира умения в турнир по табла, организиран от ГЕРБ-Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 501 | Брой коментари 0
14:16 20.10.2019

При голям интерес протече третият през настоящата година турнир по табла, организиран от ПП ГЕРБ–Перник. Състезанието беше открито от народния представител д-р Александър Александров, кандидатът за кмет на най-голямото пернишко кметство „Изток“ Емил Костадинов и кандидатът за общински съветник Любен Лазаров. Те бяха посрещнати от своите любезни домакини с традиционна българска питка и с пожелания за успех в предстоящите избори на 27-ми октомври.

„Щастливи сме, че турнирът предизвика голям интерес сред любителите на таблата. Това е шестото издание на състезанието, което вече е наша традиция“, заяви депутатът от област Перник, който демонстрира своите завидни умения в играта в партия табла срещу Емил Костадинов.

Участниците в турнира благодариха на ръководството на ГЕРБ за това,  че са направили възможно реализирането на турнира и ги поздравиха за добрата организация. Привържениците на играта демонстрираха добра концентрация и показаха майсторство и стратегия.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени