Народният представител д-р Александър Александров беше гост на празника на XII ОУ "Васил Левски" - град Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 350 | Брой коментари 0
19:48 15.11.2018

С вълнуващ празничен концерт 12 ОУ „Васил Левски“ в град Перник отбеляза 50-годишен юбилей. Със своето присъствие тържеството и колектива на училището уважи народният представител от ПП ГЕРБ д-р Александър Александров, който прекрачва за пръв път училищния праг именно там.

„Вълнувам, защото се върнах назад към топлите спомени за родното училище, за очакването, любопитството и надеждата, с които прекрачих  за първи път прага на училищния двор. Спомени, които остават запечатани завинаги в сърцето“, сподели народният представител и отбеляза, че пътят на знанието е път, озарен от успехи

Със своето разнообразие и чудесни изпълнения възпитаници от училището изнесоха един запомнящ се спектакъл. Бивши и настоящи учители и ученици, много родители изпълниха театралната зала в „Двореца на културата“ и бурно аплодираха изпълненията на талантливите деца. Гости на празника бяха още секретарят на Община Перник Радослава Манова и зам. областният управител Иво Иванов, които също поздавиха колектива и възпитаниците на учебното заведение и им пожелаха на добър час.

ГЕРБ

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени