mycomputer.BG

Народните представители от ГЕРБ Перник с поздравителен адрес към перничани

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 216 | Брой коментари 0
08:28 19.10.2019

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ И ГОСТИ НА ОБЩИНА ПЕРНИК,

В днешния ден отбелязваме празника на град Перник – 19-ти октомври, денят на Свети Иван Рилски, духовен покровител на Перник и на  българския народ.

Празниците като неделима част от историята на всеки народ са свързани с неговия бит и култура. Те дават израз на стремежа и вярата за по-добър живот. Този ден е не само повод да се докоснем до миналото, но и да се гордеем с настоящето на родния край и да се устремим към бъдещето. През последните 4 години Перник се преобрази. Заедно с постигнатите инфраструктурни промени, със реализираните социални проекти, емблема на града ни са културата, колоритният обичай „Сурова“, който вече е включен в списъка на ЮНЕСКО за нематериалното културно наследство и Международният фестивал „Сурва“, който ни прославя в целия свят.

Нека с достойнство и мъдрост пазим традициите и заедно да работим за авторитета и просперитета на нашия град! Нека Свети Иван Рилски закриля нас и нашите семейства.

Бъдете здрави, отговорни пред бъдещето на нашия град и носете Перник в сърцата си!

Честит празник!

Д-р Александър Александров

Красимир Велчев

Народни представители в 44-то НС

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени