Народните представители от БСП с ново дарение за спорта

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 282 | Брой коментари 0
14:16 22.11.2017

Народните представители от ПГ на „БСП за България“ Станислав Владимиров и инж. Любомир Бонев, заедно с председателя на ОблС на БСП – Перник Валентин Петков и Венета Петрова председател на БСП – Брезник дариха екипи и футболни топки на спортистите от ФК „Чорни 1920“ - Брезник.

Това е поредния изпълнен ангажимент на народните представители и Областния съвет на левицата за спорта в пернишко. „Спортът има важно значение както за възпитанието на младите хора, така и за укрепване на тяхното здраве“, каза Станислав Владимиров. Той добави, че БСП и занапред ще полага усилия за подобряването на условията за спортуване на младите хора в областта.

Народните представители пожелаха футболистите  много успехи и ги призоваха да тренират все по усилено, за да завоюват призови места в спортните турнири, в които участват.

От своя страна те благодариха на социалистите, че работят за подобряването на материалната база на спортните клубове в областта и ги призоваха да бъдат все така активни в решаването на проблемите на жителите на областта, както и досега.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени