Народните представители от БСП отидоха в с.Извор, за да проверят работата по отстраняването на проблема с водоподаването

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 366 | Брой коментари 0
20:39 27.11.2017

Народните представители от ПГ на „БСП за България“ Станислав Владимиров и инж. Любомир Бонев, председателят на ОблС на БСП – Перник Валентин Петков и Георги Георгиев председател на общинската организация на БСП в Радомир проведоха приемен ден в община Радомир.

Жителите на града и селата от общината представиха пред тях проблеми свързанис движението на неизправни автомобили по пътищата, което е предпоставка за много автомобилни катастрофи, проблемите в сметоизвозването и почистването на междуселските пътища на прага на зимния сезон.

на с.Извор алармираха, че водоподаването в селото е спряно, а ниските температури са предпоставка за замръзване на водопровода и поискаха те да отидат в селото, за да проверят как се работи по решаването на проблема. В Извор те се срещнаха с кмета на населеното място Мария Манова и работещи във ВиК - Радомир.

„Похвално е, че този път ВиК е реагирала бързо и се копае на няколко места в селото, за да бъде намерен източника на аварията в предвид метеорологичните условия“, казаха народните представители и добавиха, че проблема с водоподаването в Извор в момента е много сериозен и ще поискат дългосрочното му решаване от кмета на общ. Радомир, от своя страна кмета на населеното място обясни, че независимо от снега ще се работи до отстраняването на аварията.

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени