Напрежението расте! По нареждане на Борисов военни командоси издирват шесторния убиец от Нови Искър

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 541 | Брой коментари 0
14:08 05.01.2018

Командоси от армията са се включили в издирването на 56-годишния Росен Ангелов, заподозрян за извършител на шесторното убийство в Нови Искър, както съобщи ПИК по-рано днес след съвещание в СДВР, което се е състояло с представителите на службите, които се занимават със случая.

На съвещанието е бил и премиерът Бойко Борисов, по чието нареждане всъщност е включен отрядът.

Решено е освен отрядът "Кобра" на СДВР, в издирването на Росен Ангелов да се включат и сили на Министерството на отбраната.

Засилва се и полицейското присъствие в района около Нови Искър и околните села. Кметът на село Луково Румен Колев обясни, че най-вероятно Росен Ангелов се е самонастанил във вилата.

"Има хора, които са го срещали, виждали са го. Аз също съм го виждал лично, но преди време, може би 10-12 години. Предполагам, че се е самонастанил", заяви кметът.

В издирването ще бъдат включени и високопроходими джипове, за да могат униформените служители да стигнат до труднодостъпните части на планината, където се предполага, че може да се е укрил издирваният мъж/ПИК

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени