Най-важното за голямото пътуване около Коледа

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 23.12.2017 | Прочитания 217 | Брой коментари 0
08:50 23.12.2017

Голямото пътуване покрай коледните празници започва днес, като ще продължи и утре. Само от София, към различни части на страната, ще поемат над 300 000 автомобила, сочат прогнозите на пътната полиция.

"Дневник" събра най-важното, като информация, свързана с организацията на движението днес и утре. От "Пътна полиция" съобщиха, че ще работят при пълна мобилизация, като екипи ще има на всички ключови места.

Патрулките ще са с пуснати сигнални лампи, за да се забелязват отдалеч и да респектират потенциалните нарушители. От агенция "Пътна инфраструктура" информираха, че всички ремонти са спрени, за да не се налагат стеснявания, които да затормозяват трафика.

Без камиони по магистралите и най-натоварените шосета

По традиция от 16 до 20 часа днес ще бъде ограничено движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища (виж картата). Целта е повишаване на безопасността при пътуване и увеличаване на пропускателната способност на инфраструктурата./Дневник бг

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени