Най-дразнещите постъпки на пътниците в самолета

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 213 | Брой коментари 0
08:26 11.02.2019

Британският вестник „Дейли мейл” публикува списък на постъпки на пътниците в самолет, които най-много дразнят останалите в самолета.

 Мнозина ненавиждат децата, които играят на много шумни видеоигри, пътниците от опашката на самолета, които първи се втурват към изхода след кацането, а също и хората, които четат чужда книга през рамото на съседа.

 В списъка с неприятните навици са включени и егоистите, които използват и двата подлакътника и онези, които след заспиването си отпускат главата върху рамото на съседа.

Бивша стюардеса разказа за случай, когато пътничка започнала да сменя памперса на бебето си направо върху падащата масичка от гърба на предната седалка, въпреки че в момента всички тоалетни в самолета били свободни.

Някои посочили безспирните разговори на туристическите групи, както и аплодисментите за пилотите при приземяването.

През декември 2018 г. експертът по етикета Джон Брайънт проведе допитване сред 2000 британци за най-дразнещото поведение на пътниците по летищата. Най-много недоволство предизвикали пътниците, които се опитвали да се качат в самолета, без да си изчакат реда. Това не се харесвало на 6.57% от анкетираните./Дарик

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени