mycomputer.BG

Над 3000 са подписаните до момента договори "Лоялен клиент" с "Топлофикация" Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 664 | Брой коментари 0
14:36 03.10.2019

Над 3 000 абонати са подписали договор "Лоялен клиент" с "Топлофикация" Перник,  изпълнителният директор на дружеството Любомир Спасов. Контрактът предвижда сумите за парно и топла вода да се издължават на 11 равни вноски, изчислени на база потребление на топлинна енергия от предходната година. Отпада ежемесечната 5-процентната отстъпка, която досега гражданите с договор "Лоялен клиент" получаваха при погасяване на задълженията в срок.Те ще ползват отстъпка от 30 процента от първата и 11-тата вноска. С 10 на сто по-малко ще плати и всеки абонат, който издължи наведнъж всички 11 вноски.

Преподписването на договорите "Лоялен клиент" ще продължи до края на октомври. От условията на контракта може да се възползва всеки редовен платец, също и абонатите със сключено споразумение за разсрочване на старите задължения. Договорите са валидни до 31 август догодина.

Договорът "Лоялен клиент" бе въведен за първи път в Перник през 2015г. при цена на отоплението 1 лв./кв.м жилищна площ и 15 лв. месечно за топла вода, независимо от консумацията. Тогава в града бе регистриран пик в интереса към централното парно отопление./БТА

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени