Начинът, по който носите чантата си, казва всичко за вас

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 294 | Брой коментари 0
09:20 28.09.2019

Езикът на тялото си е цяла наука. Всеки един жест, мимика, реакция издават много за нас. Това, разбира се, го правят и дрехите, и аксесоарите, които носим по себе си. Може би не сте си давали сметка, но всъщност начинът, по който носите чантата си, издава много за характера ви. Каналът "Портретъ" във vbox7 разказва:

Чанта през рамо

Вие обичате приятелите и близките си. Обичате да споделяте винаги с тях. Въпреки това сте склонни да се хвалите с всичко, което сте постигнали.

 Чанта на рамо

Вие сте тактични, съобразявате се с другите и дори мислите първо за тях. Често бихте жертвали своя личен комфорт, за да е добре човекът до вас.

 Чанта върху гърдите

Вие сте непредсказуеми и нелогични, точно както и начинът, по който носите чантата си. Хората не знаят какво да очакват от вас. Енергичен сте и не седите дълго на едно място.

Чанта в ръцете

Ако носите чантата си така, дори и да не е клъч, значи за вас контролът е важен. Доминирате сред приятели, в семейството си, сред близки. Вие сте истински лидер, но носите своята отговорност за това.

Чанта раница

Справяте се с всичко с лекота. Имате всичко за всеки момент. Предвидливи сте, адаптирате се лесно, макар че понякога са ви нужни повече усилия./Дарик бг

 

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени