Lotus homes

Набъркаха кмет на село Кондофрей в скандал с името на партията на Слави Трифонов

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 489 | Брой коментари 0
10:14 13.12.2019

 Седмица след отказа на Софийски градски съд да регистрира партията на Слави Трифонов „Няма такава държава” се оказа, че името на бъдещата формация е регистрирано в Патентното ведомство, научи HotArena.

С това идейният политически проект на Слави е ограбен. Според фейсбук страницата „Правна лудост”, марката е регистрирана от Чавдар Новаков. Справка показва, че това е името на дългогодишния кмет от ПП Герб на радомирското село Кондофрей. Проверка на „България Днес” в Патентно ведомство показа, че името действително е регистрирано от Чавдар Новаков, но това не е въпросният кмет.

„Нямам нищо общо с тази глупост. Не съм си помислял да регистрирам такава марка. Аз съм от ГЕРБ и нямам общо с Трифонов”, казва Новаков. Той подозира, че някой е откраднал личните му данни, за да се скрие регистрацията и смята да сезира прокуратурата.

Оказва се, че притежателят на патента също като Слави е от Плевен и живее в София. Притежателят на марката от години се занимава с отпускане на заеми, На негово име са регистрирани две заложни къщи. Самото заявление Новаков подава две седмици, след като Слави обяви името на бъдещата си партия са която влиза в политиката.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени