mycomputer.BG

На колко години е най-младата баба в света?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 280 | Брой коментари 0
07:59 03.01.2020

Ромка на 23 години беше записана в Книгата на рекордите на Гинес, ставайки най-младата баба в света, съобщи РИА Новости.

 Рифка бяга на 12 години от дома си заради любимия си. Бащата на момичето се ядосва сериозно и започва да ги преследва, защото не е получил исканата сума за Рифка! Въпреки това, младоженецът не е много по-възрастен от Рифка – едва 13-годишен.

 Двойката решава да узакони връзката и се жени.

 След 9 месеца в семейството им се появява дъщеря им Мария. След раждането на Мария, бащата на Рифка оставил двойката на мира. Не посмял да раздели родителите на внучката си. Рифка и съпругът й отгледали Мария, когато дъщерята показала характер и заявила, че обича някого и ще се омъжи.

По това време Мария е само на 11 години. Става ясно, че тя е бременна и скоро Рифка ще стане баба. 22-годишната жена сподели, че е била много натъжена, че Мария, като нея, няма да получи образование, защото след раждането на бебето изобщо не можела да учи. След година Мария ражда синът си Йона, а Рифка стана баба на ... 23-годишна възраст! Този рекорд е записан в Книгата на Гинес, а майката на Рифка стана прабаба на 38 години, съобщава БГНЕС.


 

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени