mycomputer.BG

На Алепу няма да има хотел, а къщички за птици

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 194 | Брой коментари 0
10:50 07.07.2020

 

На Алепу няма кой да разреши строителство на хотел. Това е прекрасно място за къщички на птици. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на посещението си в Поморие.

Припомняме, че тази сутрин той откри обхода на морския град - дългоочакван проект, който ще изведе трафика към Слънчев бряг. На новоизградения път го посрещна лично кметът на Поморие Иван Алексиев.  (ВИЖ ТУК - ОЩЕ ПО ТЕМАТА - ОЧАКВАЙТЕ СЛЕД МАЛКО)

„Ако мислят, че с нахалството и увъртанията, че тази подпорна стена не е блок или хотел, няма кой да им се върже. Представяте ли си някой да даде разрешение там да се строи хотел? Абурдно е това, така ще си остане. Чудя се на акъла им защо си вкараха такъв автогол. Вижда се, че хотел, а казват, че не е. За разлика от други институции, при нас като намерят виновни, те стоят в ареста. Ние приемаме това за нормално, това е работата на независимата прокуратура“, каза премиерът, като добави, че в момента тече разследване, а за виновните ще има санкции. /Флагман

 

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени