МВР се оплака от зачестяващо неподчинение

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 745 | Брой коментари 0
09:13 27.04.2020

МВР се оплака от зачестяващо неподчинение. В последно време се наблюдава тенденцията част от водачите да агресират и да не спазват разпорежданията на полицейските органи, обяви директорът на СДВР старши комисар Георги Хаджиев, цитиран от БГНЕС.

„Само за ден имаме три случая на неподчинение на полицаите. Освен обвиненията за нарушаване на противоепидимичните мерки, те получават обвинения и затова, че не изпълняват поицейските разпореждания. В този случай хората се задържат, повдигат им се обвиненията. Автомобилите им се изземват по досъдебните производства и мерките са категорични“, обясни той.

Попитан дали се събират глобите, комисар Хаджиев каза, че все още не са издадени наказателните постановления, но до момента, от въвеждането на мерките, СДВР е съставило около 1 800 акта. „Тези актове са по заповедта на министър Ананиев , част от които са за неносенето на маски, а други за неизпълнение на заповедта за посещение на паркове и градинки“, посочи още директорът на СДВР.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени