МВР издирва Росен Ангелов - заподозрян за убийствата в Нови Искър

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1391 | Брой коментари 0
19:06 04.01.2018

МВР разпространи снимка на заподозрения Росен Ангелов и го обяви за общодържавно издирване

Полицията по следите на заподозрян за шесторното убийство в Нови Искър. МВР обяви за общодържавно издирване Росен Ангелов, на 56 години.

„Мъжът е търсен във връзка с тежко криминално престъпление, извършено в Нови Искър. Има вероятност той да е въоръжен и опасен. Хората, които имат информация за местонахождението на издирвания, могат да подават сигнали на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР при гарантирана анонимност”, информират от МВР.

Междувременно през целия ден имаше спецакция в различни райони около Нови Искър. Полицията тръгна по следите на убиеца и в търсене на смъртоносното оръжие. С кучета и металотърсачи, тежковъоръжени спецчасти блокираха района. Акция имаше и по пътя за Своге - до село Луково.

Претърсваха се всички автомобили. Претърсваха се и вилните зони над Нови Искър. Акцията беше във вилната зона „Ранови ниви”. Разследващите откриха улики, свързани със шесторното убийство. NOVA научи, че в двора на една от вилите е намерен мобилен телефон. Предполага се, че е на една от жертвите - Кети.

Близките на убитите искат справедливост. Стефка не успяла да честити новата година на сина си Боби. В последния момент момчето решило да празнува в къщата на ужасите. Два дни по-късно  разбират какво се е случило. Родителите на Боби били разведени. За него се грижели майка му и баба му. Тази година щял да завърши, а след абитуриентския си бал щял да започне да работи, за да помага на семейството си.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени