Музикално-театрален спектакъл за Апостола в Двореца на културата в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 203 | Брой коментари 0
16:46 16.02.2018

„За теб, Апостоле" е името на музикално –театралния спектакъл, посветен на Апостола на свободата, който ще бъде представен в театралния салон в Двореца на културата в Перник. Представлението ще бъде на 19 февруари от 18 часа, а входът за всички желаещи е свободен.

В спектакъла ще вземат участие детско-юношеският театър „Мускетарите", ансамбъл „Граовче" и балетната школа при Обединения детски комплекс. Музикалният съпровод е дело на Духовия оркестър с диригент Трифон Трифонов и оркестъра на АНПТ „Граовска младост" с ръководител Венцислав Андонов. Режисьор на спектакъла е Ваня Михова, която е ръководител на малките театрали от „Мускетарите".

Премиерното представление на спектакъла беше миналата година по повод събитията, организирани от Община Перник, за 180- годишнина от рождението на Васил Левски. По повод годишнината беше издадена и ценна книга-албум, посветена на Апостола на свободата . С тази инициатива Перник стана част от Националния инициативен комитет за отбелязване на годишнината.Автор на книгата е художникът Александър Стефанов.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени