Мутафчийски отказа номинация за „Мъж на годината“

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 260 | Брой коментари 0
13:44 07.01.2021

Генерал-майор д-р Венцислав Мутафчийски категорично е отказал да участва в надпреварата за "Мъж на годината", за която бе номиниран. Генералът не разкри коя е причината да откаже номинацията.

На редовния брифинг самият той обясни, че неприятно се е изненадал от номинацията и не знае откъде е дошла тя.

"Късно снощи неприятно се изненадах и аз от това нещо и първата ми работа днес сутринта бе да изпратя писмо на г-н Радосвет Радев за оттегляне на подобна номинация, която не знам как се е случила и от кого", категоричен бе ген. Мутафчийски.

В конкурса на Дарик радио в призовата тройка са номинирани Стефан и Максим Иванови - баща и син, прекосили с гребна лодка Атлантическия океан, доцент Атанас Мангъров и генерал Мутафчийски.

Шефът на ВМА не коментира компанията на другия номиниран лекар, чието присъствие буди изумление, още повече на фона на факта, че Мангъров доскоро не беше на първа линия в борбата с коронавируса, а напротив - от самото начало на пандемията призоваваше към стаден имунитет, обявяваше се срещу носенето на маски и изигра роля за разделението на българските граждани за спазването на противоепидемичните мерки./Дарик

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени