МО на БСП в Перник организира конкурс за есе на тема "Моята мечта за Перник"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 483 | Брой коментари 0
10:26 08.08.2019

По повод Международния ден на младежта - 12 август 2019г., МО БСП Перник организира конкурс за есе на тема " Моята мечта за Перник". В събитието могат да вземат участие младежи от 18 до 29 години от град Перник. Нека желаещите да изпращат своите есета, заедно с малко информация за себе си. Вашите творби можете да изпращате до 20 август 20:00 часа на pernikese@abv.bg

Изисквания за есето:

Използвайте шрифт Times New Roman

Размерът на шрифта да е 12

Дължината на есето да е не повече от 4 печатни страници

В кратък текст напишете Вашите имена, години, учебно заведение, както и контакт за обратна връзка - email и телефон.

Жури ще избере тримата победители, които ще посетят Европейския парламент, благодарение на Цветелина Пенкова, член на Групата на социалистите и демократите в ЕП.

От 2019г. Цветелина Пенкова е част от нашите представители в Европейски Парламент. Тя започва своята професионална кариера в Кралската банка на Шотландия (RBS), след което работи в инвестиционен фонд в Лондон. Завършва висшето си образование с магистърска степен по финансова икономика в университета Оксфорд във Великобритания, а преди това учи Финанси и икономика в университета Бокони в Италия. Като част от обучението си в Бокони следва 2 години в Централния европейски университет в Унгария и 6 месеца в университета МакГил в Канада.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени