Младежките структури на БСП в Перник и Радомир проведоха своите отчетно-изборни събрания

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 683 | Брой коментари 0
13:22 02.04.2018

Младежките структури на БСП в Перник и Радомир проведоха своите отчетно - изборни събрания, съответно в събота и неделя, съобщи областният координатор на МО в БСП Перник Милена Милошева.

В Младежкото обединение мандатът на ръководните органи е две години и в цялата страна в младежките структури текат отчетно - изборни събрание.

Младежите социалисти в Перник проведоха събранието си на 31 март. Официални гости бяха ген. Бриго Аспарухов, член на ИБ на БСП, Вероника Делибалтова, национален председател на МО в БСП, Николай Бериевски, международен секретар на МО в БСП, Кирил Леонов, председател на БСП Перник и Атанас Атанасов, отговорник за младежките събрания. "Винаги съм давал за пример на национално ниво младежката организация в Перник. Ако всички работеха като вас, младежи, ние нямаше да имаме никакви проблеми.", заяви ген. Бриго Аспарухов.

Единодушно за председател на МО в БСП Перник бе избран Йордан Малинов, досегашен заместник - председател. Галина Василева заяви, че предава мандата с увереност в продължението на добрите практики и политики. МО в БСП Перник излезе и с политическа декларация за пагубното управление на Община Перник от страна на ГЕРБ.

Младежите избраха и четирима делегати за националната си конференция и издигнаха Николай Бериевски за председател на Националния съвет на МО.

Младежко обединение Радомир също избра нов ръководител - това е Ясен Серафимов, активен млад човек със собствен бизнес. Досегашният председател на младежите социалисти в Радомир Диана Владимирова благодари за добре свършената работа по време на мандата и пожела успех на новото ръководство. След събранието младите хора проведоха и акция по случай Седмицата на гората. Те засадиха дръвчета при хижата в Радомирско.

През месец май предстои национална отчетно - изборна конференция на Младежко обединение в БСП, на която област Перник ще бъде представена от 7 делегата.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени