Митьо Пищова се жени за 38 г. по-млада! Продал дядовите ниви, за да купи пръстен от Америка

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 20.04.2018 | Прочитания 502 | Брой коментари 0
08:30 20.04.2018

Култовият великотърновски шоумен Митьо Пищова пак ще се жени, похвали се самият той, научи HotArena.

 Избраницата му е на 24 години от Сандански с перфектни мерки 1,75 висока и тежи 46 килограма. А бъдещият му тъст е местен бизнесмен. Митьо и 36 г. по-младата му изгора се запознали на един от конкурсите за красота, които търновецът организира чрез фирмата си „ВИП моделс“. Годежът ще бъде на 24 май в Арбанаси, а сватбата на 15 август, Голяма Богородица, на морето, в Равда.

 Годежният пръстен ще пристигне със самолет чак от Америка. Той ще бъде направен от приятел на Митьо, майстор златар, който преди години бяга отвъд океана и сега прави там бижута на световноизвестни холивудски знаменитости.

 „Каня цяла България да дойде, да яде, да пие, да се весели и да запомни кога Пищова е вдигал тежка воеводска сватба с мома люта македонка“, хвали се Митьо пред „Телеграф“..

 За да има пари да покрие целия масраф, преди няколко седмици той е продал нивите на дядо си в с. Батак, 100 дка, за които е взел 100 000 лева.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени