Мис България плаши със съд всички, които твърдят, че си е оперирала носа. Не било вярно!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 249 | Брой коментари 0
16:11 19.01.2018

Тамара Георгиева, която е актуалната носителка на титлата Мис България, ще се бори срещу неверните твърдения за себе си и дори смята да стигне до съд, пишеTialoto.bg.

През последната седмица се появиха информации, че тя е направила корекция на носа си, който предизвика небивали вълнения след избора й. Те не стихват и до днес, като всеки има мнение за чертите на лицето й.

"Знаете че от деня на избора ми за Мис България до днешна дата, аз нямам направени никакви операции (да не говорим за интервенции в областта на лицето), както твърдят някои медии. Явяването ми в един конкурс за красота, вместо да породи красиви и позитивни емоции, той се превърна в една грозна сцена на лъжи и манипулации за мен.

И за да защитя името, достойнството и авторитета си пред всички вас, аз няма да мълча. Ще сезирам компетентите органи в страната за всички неверни твърдения написани срещу мен", написа Тамара в профила си във Facebook.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени