Мис България 2019: Не можете да съдите от снимки под лош ъгъл

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 895 | Брой коментари 0
14:25 25.11.2019

23-годишната софиянка Радинела Чушева е ''Мис България'' за 2019 година. След избора ѝ обаче се надигна вълна от негативни коментари, най-вече заради пластичните корекции, които тя има по лицето и тялото.

В нета заваляха коментари от сорта на "От кога силиконките станаха най-красиви?", "Тази е меко казано недостойна".

Радинела Чушева реши да отговори на вълната от коментари, като призна, че самата тя не се харесва на снимките от конкурса, разпространени в интернет.

"Не можете да съдите от снимки под лош ъгъл. Определено и на мен не ми харесват снимките и не виждам прилика с истинската ми визия в живота и ежедневието ми. Който ме познава на живо, може да сподели как изглеждам! Бих била благодарна! Аз не мога да работя с фотошоп, не мога да обработвам всякакви мои черти, както 95% от момичетата в инстаграм", написа миската в личния си профил във Фейсбук.

"Когато започнахме репериции за конкурса Мис България, аз бях с разтегнати връзки на коляното, но въпреки това репетирах от 9:00 до 00:00. Така се състоя нашият лагер в Банско. И въпреки болките, носех и токчетата и по никакъв начин не се оплаквах на останалите!, сподели още тя./Новини бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени